Shqip » Indonezisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [lima puluh satu]

Melakukan kegiatan

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [lima puluh satu]

Melakukan kegiatan

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipbahasa Indonesia
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Sa-- i---- k- p-----------.
Dua tё shkoj nё librari. Sa-- i---- k- t--- b---.
Dua tё shkoj te kioska. Sa-- i---- k- k---.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Sa-- i---- m------- b---.
Dua tё blej njё libёr. Sa-- i---- m------ b---.
Dua tё blej njё gazetё. Sa-- i---- m------ k----.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Sa-- i---- k- p----------- u---- m------- b---.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Sa-- i---- k- t--- b--- u---- m------ b---.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Sa-- i---- k- k--- u---- m------ k----.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Sa-- i---- k- t--- k-------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Sa-- i---- k- s----------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Sa-- i---- k- t--- r---.
   
Dua tё blej syze. Sa-- i---- m------ k-------.
Dua tё blej fruta dhe perime. Sa-- i---- m------ b--- d-- s------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Sa-- i---- m------ r--- b---- d-- b------ r---.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Sa-- i---- k- t--- k------- u---- m------ k-------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Sa-- i---- k- s---------- u---- m------ b--- d-- s------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Sa-- i---- k- t--- r--- u---- m------ r--- b---- d-- b------ r---.