Shqip » Indonezisht   Nё zyrёn e postёs


59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [lima puluh sembilan]

Di kantor pos

59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [lima puluh sembilan]

Di kantor pos

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipbahasa Indonesia
Ku ёshtё zyra mё e afёrt postare? Di m--- k----- p-- t-------?
A ёshtё larg deri te zyra mё e afёrt postare? Ap---- j------- j--- s----- k- k----- p-- b---------?
Ku ёshtё kutia mё e afёrt postare? Di m--- k---- s---- b---------?
   
Mё duhen disa pulla. Sa-- m---------- b------- p-------.
Pёr njё kartolinё dhe njё letёr. Un--- s----- k---- p-- d-- s----- s----.
Sa ёshtё tarifa postare pёr nё Amerikё? Be---- b---- p------- y--- d------ u---- k- A------?
   
Sa peshon paketa? Se------ b---- p-------?
A mund ta dёrgoj me postё ajrore? Ap---- s--- b--- m---------- d----- p-- u----?
Sa zgjat deri sa tё arrijё? Be---- l--- s-------- p---- i--?
   
Ku mund tё marr nё telefon? Di m--- s--- b--- m--------?
Ku ёshtё kabina mё e afёrt telefonike? Di m--- t------ u--- t-------?
A keni karta telefoni? Ap---- A--- m------- k---- t------?
   
A keni njё numerator telefonik? Ap---- A--- m------- b--- t------?
A e dini prefiksin e Austrisё? Ta----- A--- k--- n---- t------ n----- A------?
Njё moment, po e shikoj. Se------- s--- l---- d---.
   
Linja ёshtё gjithmonё e zёnё. Sa-------- s----- s----.
Cilit numёr i keni rёnё? No--- b----- y--- A--- t----?
Duhet ti bini nё fillim zeros. An-- h---- m------ a---- n-- t------- d-----!