Shqip » Indonezisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [enam puluh delapan]

besar – kecil

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [enam puluh delapan]

besar – kecil

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipbahasa Indonesia
i madh dhe i vogёl be--- d-- k---l
Elefanti ёshtё i madh. Ga--- i-- b----.
Miu ёshtё i vogёl. Ti--- i-- k----.
   
i errёt dhe i çelёt ge--- d-- t----g
Nata ёshtё e errёt. Ma--- i-- g----.
Dita ёshtё me dritё. Si--- i-- t-----.
   
i vjetёr dhe i ri tu- d-- m--a
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. Ka--- k--- s----- t--.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. Ia m---- m---- 70 t---- y--- l---.
   
i bukur dhe i shёmtuar ca---- d-- j---k
Flutura ёshtё e bukur. Ku------- i-- c-----.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. La------- i-- j----.
   
i trashё dhe i hollё ge--- d-- k---s
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. Se----- w----- s------ 100 k--- i-- g----.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. Se----- p--- s------ 50 k--- i-- k----.
   
i shtrenjtё dhe i lirё ma--- d-- m---h
Makina ёshtё e shtrenjtё. Mo--- i-- m----.
Gazeta ёshtё e lirё. Ko--- i-- m----.