Shqip » Indonezisht   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [enam puluh sembilan]

membutuhkan – ingin

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [enam puluh sembilan]

membutuhkan – ingin

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipbahasa Indonesia
Mё duhet njё krevat. Sa-- m---------- s----- t----- t----.
Unё dua tё fle. Sa-- i---- t----.
A ka njё krevat kёtu? Ap---- d- s--- a-- t----- t----?
   
Mё duhet njё llampё. Sa-- m---------- l----.
Unё dua tё lexoj. Sa-- m-- m------.
A ka njё llambё kёtu? Ap---- d- s--- a-- l----?
   
Mё duhet njё telefon. Sa-- m---------- t------.
Dua tё marr nё telefon. Sa-- i---- m--------.
A ka njё telefon kёtu? Ap---- d- s--- a-- t------?
   
Mё duhet njё kamera. Sa-- m---------- s----- k-----.
Dua tё fotografoj. Sa-- m-- m-------.
A ka kёtu njё kamera? Ap---- d- s--- a-- k-----?
   
Mё duhet njё kompjuter. Sa-- m---------- s----- k-------.
Dua tё dёrgoj njё e-mail. Sa-- i---- m------- e-----.
A ndodhet njё kompjuter kёtu? Ap---- d- s--- a-- k-------?
   
Mё duhet njё stilolaps. Sa-- m---------- p-----.
Dua tё shkruaj diçka. Sa-- i---- m------ s------.
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? Ap---- d- s--- a-- k----- k----- d-- p-----?