Shqip » Italisht   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [undici]

Mesi

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [undici]

Mesi

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipitaliano
janar (i-) g-----o
shkurt (i-) f------o
mars (i-) m---o
   
prill (l-) a----e
maj (i-) m----o
qershor (i-) g----o
   
Kёto janё gjashtё muaj. Qu---- s--- s-- m---.
janar, shkurt, mars, Ge------ f-------- m----,
prill, maj dhe qershor. ap----- m----- e g-----.
   
korriku (i-) l----o
gushti (l-) a----o
shtatori (i-) s-------e
   
tetori (l-) o-----e
nёntori (i-) n------e
dhjetori (i-) d------e
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. An--- q----- s--- s-- m---.
korrik, gusht, shtator Lu----- a------ s--------,
tetor, nёntor dhe dhjetor. ot------ n-------- d-------.