Shqip » Italisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [quaranta]

Chiedere indicazioni

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [quaranta]

Chiedere indicazioni

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipitaliano
Mё falni! Mi s----!
A mund tё mё ndihmoni? Mi p-- a------?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? C’- u- b--- r--------- d- q----- p----?
   
Ecni majtas, nё qoshe. Qu- a--------- g--- a s-------.
Ecni pastaj pak drejt. Po- s---- d----- p-- u- p--.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. Do-- c---- m---- g--- a d-----.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. Pu- a---- p------- l--------.
Mund tё merrni dhe tramvajin. Pu- a---- p------- i- t---.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. Pu- a---- s------- i- m-------.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? Co-- a----- a--- s-----?
Kaloni urёn! At-------- i- p----!
Kaloni tunelin! Pa--- i- t-----!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. Se--- f--- a- t---- s-------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. Pr---- l- p---- s----- a d-----.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. Po- a- p------- i------- c------- d-----.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? Sc---- c--- a----- a------------?
Mё mirё merrni metronё. È m----- s- p----- l- m------------.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. Ar---- f--- a--------- f------.