Shqip » Italisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [cinquantuno]

Fare spese

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [cinquantuno]

Fare spese

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipitaliano
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Vo---- a----- i- b---------.
Dua tё shkoj nё librari. Vo---- a----- i- l-------.
Dua tё shkoj te kioska. Vo---- a----- a----------.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Vo---- p------- i- p------- u- l----.
Dua tё blej njё libёr. Vo---- c------- u- l----.
Dua tё blej njё gazetё. Vo---- c------- u- g-------.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Vo---- a----- i- b--------- p-- p------- i- p------- u- l----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Vo---- a----- i- l------- p-- c------- u- l----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Vo---- a----- a---------- p-- c------- u- g-------.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Vo---- a----- d----------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Vo---- a----- a- s-----------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Vo---- a----- d-- f------.
   
Dua tё blej syze. Vo---- c------- d---- o-------.
Dua tё blej fruta dhe perime. Vo---- c------- f----- e v------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Vo---- c------- p----- e p---.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Vo---- a----- d---------- p-- c------- d---- o-------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Vo---- a----- a- s----------- p-- c------- f----- e v------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Vo---- a----- d-- f------ p-- c------- p----- e p---.