Shqip » Italisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [sei]

Leggere e scrivere

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [sei]

Leggere e scrivere

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipitaliano
Unё lexoj. Io l----.
Unё lexoj njё shkronjё. Io l---- u-- l------.
Unё lexoj njё fjalё. Io l---- u-- p-----.
   
Unё lexoj njё fjali. Io l---- u-- f----.
Une lexoj njё letёr. Io l---- u-- l------.
Une lexoj njё libёr. Io l---- u- l----.
   
Unё lexoj. Io l----.
Ti lexon. Tu l----.
Ai lexon. Lu- l----.
   
Unё shkruaj. Io s-----.
Unё shkruaj njё shkronjё. Io s----- u-- l------ (d------------).
Unё shkruaj njё fjalё. Io s----- u-- p-----.
   
Unё shkruaj njё fjali. Io s----- u-- f----.
Unё shkruaj njё letёr. Io s----- u-- l------.
Unё shkruaj njё libёr. Io s----- u- l----.
   
Unё shkruaj. Io s-----.
Ti shkruan. Tu s-----.
Ai shkruan. Lu- s-----.