Shqip » Italisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [sessantotto]

grande – piccolo

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [sessantotto]

grande – piccolo

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipitaliano
i madh dhe i vogёl gr---- e p-----o
Elefanti ёshtё i madh. L’-------- è g-----.
Miu ёshtё i vogёl. Il t--- è p------.
   
i errёt dhe i çelёt sc--- e c----o
Nata ёshtё e errёt. La n---- è s----.
Dita ёshtё me dritё. Il g----- è c-----.
   
i vjetёr dhe i ri gi----- e v-----o
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. No---- n---- è m---- a------.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. Se---------- f- e-- a----- g------.
   
i bukur dhe i shёmtuar be--- e b----o
Flutura ёshtё e bukur. La f------- è b----.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. Il r---- è b-----.
   
i trashё dhe i hollё gr---- e m---o
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. Un- d---- d- 100 c---- è g-----.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. Un u--- d- 50 c---- è m----.
   
i shtrenjtё dhe i lirё ca-- e n-- c--- / c------ e n-- c-----o
Makina ёshtё e shtrenjtё. La m------- è c--- / c------.
Gazeta ёshtё e lirё. Il g------- n-- è c--- / c------.