Shqip » Japonisht   Persona


1 [njё]

Persona

-

1 [一]
1 [Ichi]

人称
ninshō

1 [njё]

Persona

-

1 [一]
1 [Ichi]

人称
ninshō

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip日本語
unё
w-----i
unё dhe ti 私と---
w------ t- a---a
ne tё dy 私達
w----------i
   
ai
k--e
ai dhe ajo 彼と--
k--- t- k----o
ata tё dy 彼ら
k----a
   
burri 男性
d----i
gruaja 女性
j---i
fёmija 子供
k----o
   
njё familje 家族
k----u
familja ime 私の--
w-------------u
Familja ime ёshtё kёtu. 私の----------
w-------------- w- k--- n- i----.
   
Unё jam kёtu. 私は-------
w------ w- k--- n- i----.
Ti je kёtu. あな---------
a---- w- k--- n- i----.
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. 彼は--------------------
k--- w- k--- n- i----. S------ k----- w- k--- n- i----.
   
Ne jemi kёtu. 私達--------
w----------- w- k--- n- i----.
Ju jeni kёtu. あな----------
a--------- w- k--- n- i----.
Ata janё tё gjithё kёtu. 彼ら---------
k----- w- m--- k--- n- i----.