Shqip » Japonisht   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [十一]
11 [Jū ichi]


tsuki

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [十一]
11 [Jū ichi]


tsuki

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip日本語
janar 一月
i-------u
shkurt 二月
2g---u
mars 三月
3g---u
   
prill 四月
4g---u
maj 五月
g-----u
qershor 六月
6g---u
   
Kёto janё gjashtё muaj. これ-------
k--- d- r---------------.
janar, shkurt, mars, 一月------
i--------- 2g----- 3g---u
prill, maj dhe qershor. 四月-------
4g----- g------ t- 6g----.
   
korriku 七月
7G---u
gushti 八月
h--------u
shtatori 九月
9g---u
   
tetori 十月
10g---u
nёntori 十一-
11g---u
dhjetori 十二-
12g---u
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. これ-------
k--- m- r---------------.
korrik, gusht, shtator 七月-------
7G----- h---------- 9g----,
tetor, nёntor dhe dhjetor. 十月---------
10g----- 11g---- t- 12g----.