Shqip » Japonisht   Stinёt dhe moti


16 [gjashtёmbёdhjetё]

Stinёt dhe moti

-

16 [十六]
16 [Jūroku]

季節と天気
kisetsu to tenki

16 [gjashtёmbёdhjetё]

Stinёt dhe moti

-

16 [十六]
16 [Jūroku]

季節と天気
kisetsu to tenki

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip日本語
Kёto janё stinёt e vitit: 季節------
k------ g- a------.
pranvera, vera 春、--
h---- n----,
vjeshta dhe dimri. 秋、--
a--- f---.
   
Vera ёshtё e nxehtё. 夏は-----
n---------------.
Nё verё dielli shkёlqen. 夏に---------
n---- n- w- t---- g- t-------.
Nё verё dalim shёtitje me qejf. 私達---------------
w----------- w- n---- n- w- k------ s---- n- i------.
   
Dimri ёshtё i ftohtё. 冬は-----
f--- w- s--------.
Nё dimёr bie borё ose shi. 冬に----------
f--- n- w- y--- y- a------------.
Nё dimёr rrimё nё shtёpi me qejf. 私達--------------
w----------- w- f--- w- i- n- i-- n- g- s-------.
   
Ёshtё ftohtё. 寒い---
s--------.
Bie shi. 雨が-------
a-- g- f---- i----.
Fryn erё. 風が-----
k--- g- t---------.
   
Ёshtё ngrohtё. 暖か----
a----------.
Ёshtё ditë me diell. 日が-------
n----- g- t---- i----.
Ёshtё kohё e kthjellёt. よく-------
y--- h----- i----.
   
Si ёshtё moti sot? 今日----------
k-- n- t---- w- d----- k-?
Sot ёshtё ftohtё. 今日------
k-- w- s--------.
Sot ёshtё ngrohtё. 今日-------
k-- w- a----------.