Shqip » Japonisht   Bisedё e shkurtёr 3


22 [njёzetedy]

Bisedё e shkurtёr 3

-

22 [二十二]
22 [Nijūni]

スモール・トーク3
sumōru tōku 3

22 [njёzetedy]

Bisedё e shkurtёr 3

-

22 [二十二]
22 [Nijūni]

スモール・トーク3
sumōru tōku 3

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip日本語
A pini duhan? タバ--------
t----- o s------ k-?
Mё pёrpara pija. 昔は--------
m------ w- s---- i-------.
Por tani nuk pi mё. でも------------
d--- i-- w- m- s---- i-----.
   
A bezdiseni, nё qoftё se pi duhan? タバ--------------
t----- o s---- m- k--------- k-?
Jo, absolutisht jo. ぜん----------
z----- k--------- y-.
Nuk bezdisem. 私は--------
w------ w- k- n- n--------.
   
Doni tё pini diçka? 何か----------
n----- o n--- n- n------- k-?
Njё konjak? ブラ-----------
b------ w- i-------- k-?
Jo, mё mirё njё birrё. いえ----------
i-- b--- g- ī----.
   
A udhёtoni shumё? よく--------
y--- r---- o s------ k-?
Po, nё tё shumtёn e rasteve pёr punё. はい-----------
h--- t----- w- s----------.
Por tani po bёjmё pushime kёtu. でも-------------
d--- k--- e w- k---- d- k--- i----.
   
Sa vapё! なん----------
n---- i- a-----------!
Po, tani ёshtё me tё vёrtetё nxehtё. ええ------------
e e- k-- w- h------ a--------.
A dalim nё ballkon? バル-----------
b------- e i--------.
   
Nesёr kёtu ka festё. 明日---------------
a------ k--- d- p--- g- a------.
A do tё vini dhe ju? あな-------
a---- m- k----- k-?
Po, edhe ne jemi tё ftuar. ええ-------------
e e- w----------- m- s----- s- r--- i----.