Shqip » Japonisht   Mёsoj gjuhё tё huaja


23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [二十三]
23 [Nijūsan]

外国語を学ぶ
gaikoku-go o manabu

23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [二十三]
23 [Nijūsan]

外国語を学ぶ
gaikoku-go o manabu

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip日本語
Ku keni mёsuar spanjisht? どこ----------------
d----- S------- o b----- s---- n----- k-?
A dini portugalisht? ポル-----------
p------------ m- h--------- k-?
Po, di dhe pak italisht. ええ--------------
e e- I-------- m- s------ d-------.
   
Mendoj se flisni shumё mirё. あな--------------
a---- w- t----- j--- n- h---------- n-.
Gjuhёt janё gati të ngjashme. これ----------------
k----- n- k----- w- t----- y--- n--- i----.
Mund t’ju kuptoj mirё. あな-------------------
a---- n- i- k--- w- t----- r---- s-- y--------.
   
Por tё flasёsh dhe tё shkruash ёshtё e vёshtirё. でも----------------
d--- h----- k--- t- k--- k--- w- m------------.
Bёj akoma shumё gabime. まだ-----------
m---- t------ m-----------.
Ju lutem mё korrigjoni. (間----------------
(M-----------) k------- t----- s---- k------.
   
Shqiptimi juaj ёshtё mjaft i mirё. あな-------------
a---- n- h------ w- t----- y------.
Ju keni njё nuancë në shqiptim. あな----------------
a---- w- s------ a------- g- a------ n-.
Dalloheni se nga vini. あな---------------
a---- g- d--- n- s--------- k- w---------.
   
Cila ёshtё gjuha juaj amtare? あな-----------
a---- n- h--- k----- w- n------- k-?
A frekuentoni ndonjё kurs gjuhe? 語学-----------
g----- k-------- n- t---- i---- k-?
Çfarё libri pёrdorni? どん------------
d----- k----- o t------------ k-?
   
Nuk e di pёr momentin, se si quhet. どう----------------
d--- n------ k-- i-- w- w----------.
S’mё kujtohet titulli. 題名----------
d----- g- o--- u---------.
E kam harruar. 忘れ--------
w------- s------------.