Shqip » Japonisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [四十]
40 [Yoto]

道を尋ねる
michi o tazuneru

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [四十]
40 [Yoto]

道を尋ねる
michi o tazuneru

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip日本語
Mё falni! すみ----
s--------!
A mund tё mё ndihmoni? ちょ--------
c----- ī---- k-?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? この----------------
k--- h-- n- ī r-------- w- a------ k-?
   
Ecni majtas, nё qoshe. そこ-------------
s--- n- t---- o h----- n- i--- k------.
Ecni pastaj pak drejt. それ-------------------
s--- k--- s-------- m------ n- i--- k------.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. それ-------------------
s--- k--- 100 m----- m--- n- i--- k------.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. バス-------
b--- d--- i------.
Mund tё merrni dhe tramvajin. 市電-------
s----- d--- i------.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. 私の-------------------
w------ n- u--------- t----- k--- m------ m- ī----.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? サッ-------------------
s------- h- w- d- y---- i---- ī---- k-?
Kaloni urёn! 橋を--------
h---- o w------ k------.
Kaloni tunelin! トン------------
t------- o k------ k------.
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. 三つ--------------
m------- n- s----- m--- i--- k------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. そこ------------------
s--- k--- h--------------- o u----- s---- k------.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. その-------------------
s------- m------- k------ o w------ k------.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? すみ----------------------
s--------- k--- e w- d- y---- i---- ī---- k-?
Mё mirё merrni metronё. 地下---------
c--------- g- i------ k---------.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. 終点----------
s----- m--- i--- k------.