Shqip » Japonisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [五十一]
51 [Gojūichi]

調達 / 買い物
chōtatsu/ kaimono

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [五十一]
51 [Gojūichi]

調達 / 買い物
chōtatsu/ kaimono

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip日本語
Dua tё shkoj nё bibliotekё. 図書---------
t------- n- i---------.
Dua tё shkoj nё librari. 本屋--------
h----- n- i---------.
Dua tё shkoj te kioska. キオ----------
k------ n- i---------.
   
Dua tё marr hua njё libёr. 本を-------
h-- o k----------.
Dua tё blej njё libёr. 本を-------
h-- o k---------.
Dua tё blej njё gazetё. 新聞--------
s------ o k---------.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. 本を--------------
h-- o k--- n- t------- n- i---------.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. 本を-------------
h-- o k-- n- h----- n- i---------.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. 新聞----------------
s------ o k-- n- k------ n- i---------.
   
Dua tё shkoj te okulisti. メガ----------
m-------- n- i---------.
Dua tё shkoj nё supermarket. スー---------------
s---------- n- i---------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. パン---------
p----- n- i---------.
   
Dua tё blej syze. 眼鏡--------
m----- o k---------.
Dua tё blej fruta dhe perime. 果物-----------
k------- t- y---- o k---------.
Dua tё blej simite dhe bukё. プチ-------------
p------- t- p-- o k---------.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. 眼鏡---------------
m----- o k-- n- m-------- n- i---------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. 果物-------------------------
k------- t- y---- o k-- n-- s---------- n- i---------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. ロー----------------------
r------ t- p-- o k-- n-- p----- n- i---------.