Shqip » Japonisht   Nё qendrën tregtare


52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [五十二]
52 [Gojūni]

デパートで
depāto de

52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [五十二]
52 [Gojūni]

デパートで
depāto de

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip日本語
A shkojmё nё njё qendёr tregtare? デパ-----------
d----- n- i-------- k-?
Dua tё bёj pazar. 買い-------------
k------ o s-------- w- i-------.
Dua tё blej shumё gjёra. たく---------
t------ k---------.
   
Ku janё artikujt e zyrave? 文房-----------
b------ u---- w- d------- k-?
Mё duhen zarfe dhe letra. 封筒---------
f--- t- b----- g- i------.
Mё duhen stilolapsa dhe lapsa kimikë me ngjyra. ボー----------------
b------ t- f-------- g- i------.
   
Ku janё mobiljet? 家具----------
k--- u---- w- d------- k-?
Mё duhet njё dollap dhe njё komo. タン-------------
t---- t- s---- d---- g- i------.
Mё duhet njё tavolinё shkrimi dhe njё raft. 机と-------
t----- t- t--- g- i------.
   
Ku janё lodrat? おも------------
o----- u---- w- d------- k-?
Mё duhet njё kukull dhe njё arush. 人形------------
n----- t- t------ g- i------.
Mё duhet njё top dhe njё lojё shahu. サッ---------------
s-------- t- c---- g- i------.
   
Ku ёshtё vegla e punёs? 工具----------
k--- u---- w- d------- k-?
Mё duhet njё çekiç dhe njё pincё. ハン------------
h---- t- p----- g- i------.
Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё. ドリ------------
d----- t- n----------- g- i------.
   
Ku janё bizhuteritё? アク--------------
a-------- u---- w- d------- k-?
Mё duhet njё zinxhir dhe njё byzylyk. ネッ----------------
n-------- t- b---------- g- i------.
Mё duhet njё unazё dhe njё palё vёthё. 指輪------------
y----- t- i------ g- i------.