Shqip » Japonisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [六]
6 [Roku]

読み書き
yomikaki

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [六]
6 [Roku]

読み書き
yomikaki

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip日本語
Unё lexoj. 私は-----
w------ w- y-------.
Unё lexoj njё shkronjё. 私は--------
w------ w- m--- o y-------.
Unё lexoj njё fjalё. 私は--------
w------ w- t---- o y-------.
   
Unё lexoj njё fjali. 私は-------
w------ w- b-- o y-------.
Une lexoj njё letёr. 私は--------
w------ w- t----- o y-------.
Une lexoj njё libёr. 私は-------
w------ w- h-- o y-------.
   
Unё lexoj. 私は-----
w------ w- y-------.
Ti lexon. あな-------
a---- w- y-------.
Ai lexon. 彼は-----
k--- w- y-------.
   
Unё shkruaj. 私は-----
w------ w- k-------.
Unё shkruaj njё shkronjё. 私は--------
w------ w- m--- o k-------.
Unё shkruaj njё fjalё. 私は--------
w------ w- t---- o k-------.
   
Unё shkruaj njё fjali. 私は-------
w------ w- b-- o k-------.
Unё shkruaj njё letёr. 私は--------
w------ w- t----- o k-------.
Unё shkruaj njё libёr. 私は-------
w------ w- h-- o k-------.
   
Unё shkruaj. 私は-----
w------ w- k-------.
Ti shkruan. あな-------
a---- w- k-------.
Ai shkruan. 彼は-----
k--- w- k-------.