Shqip » Japonisht   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [六十九]
69 [Rokujūkyū]

必要とする―欲する
hitsuyō to suru ― yoku suru

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [六十九]
69 [Rokujūkyū]

必要とする―欲する
hitsuyō to suru ― yoku suru

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip日本語
Mё duhet njё krevat. ベッ-------
b---- g- i------.
Unё dua tё fle. 眠り-----
n------------.
A ka njё krevat kёtu? ここ------------
k--- n- w- b---- w- a------ k-?
   
Mё duhet njё llampё. 電灯------
d---- g- i------.
Unё dua tё lexoj. 読み-----
y----------.
A ka njё llambё kёtu? ここ-----------
k--- n- w- d---- w- a------ k-?
   
Mё duhet njё telefon. 電話------
d---- g- i------.
Dua tё marr nё telefon. 電話-------
d---- o s---------.
A ka njё telefon kёtu? ここ-----------
k--- n- w- d---- w- a------ k-?
   
Mё duhet njё kamera. カメ-------
k----- g- i------.
Dua tё fotografoj. 写真--------
s------ o t----------.
A ka kёtu njё kamera? ここ------------
k--- n- w- k----- w- a------ k-?
   
Mё duhet njё kompjuter. コン-----------
k------- g- i------.
Dua tё dёrgoj njё e-mail. Eメ----------
e m--- o o-----------.
A ndodhet njё kompjuter kёtu? ここ----------------
k--- n- w- k------- w- a------ k-?
   
Mё duhet njё stilolaps. ボー---------
b------ g- i------.
Dua tё shkruaj diçka. 書き----------
k------ k--- g- a------.
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? ここ----------------
k--- n- w- k--- t- b------ w- a------ k-?