Shqip » Japonisht   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [八十一]
81 [Yasoichi]

過去形 1
kako katachi 1

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [八十一]
81 [Yasoichi]

過去形 1
kako katachi 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip日本語
shkruaj 書く
k--u
Ai shkruajti njё letёr. 彼は---------
k--- w- t----- o k----------.
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. そし--------------
s------ k----- w- h----- o k----------.
   
lexoj 読む
y--u
Ai lexoi njё revistё. 彼は---------
k--- w- g--- o y----------.
Dhe ajo lexoi njё libёr. そし------------
s------ k----- w- h-- o y----------.
   
marr 取る
t--u
Ai mori njё cigare. 彼は--------
k--- w- t----- o t----.
Ajo mori njё copё çokollatё. 彼女---------------
k----- w- c-------- o i-------- t----.
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. 彼は-----------------
k--- w- f----------------- k----- w- s------------.
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. 彼は-----------------
k--- w- n----------------- k----- w- k----------.
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. 彼は----------------
k--- w- b------------ k----- w- y----------.
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. 彼に--------------
k--- n- w- o---- w- n---- s------ g- a---.
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. 彼は---------------
k--- w- k--- n- m---------- f--------.
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. 彼は----------
k--- w- s---- s---- s-----------.
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. 彼は------------
k--- w- m------ s---- f-------------.
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. 彼は-------------
k--- w- k------- w- n---- f--------.
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. 彼は------------------
k--- w- k---- g- m------ y------------- h--------.