Shqip » Gjeorgjisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [ექვსი]
6 [ekvsi]

კითხვა და წერა
k'itkhva da ts'era

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [ექვსი]
6 [ekvsi]

კითხვა და წერა
k'itkhva da ts'era

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipქართული
Unё lexoj. ვკ-------.
v----------.
Unё lexoj njё shkronjё. მე ა--- ვ--------.
m- a--- v----------.
Unё lexoj njё fjalё. მე ს------ ვ--------.
m- s------- v----------.
   
Unё lexoj njё fjali. მე წ---------- ვ--------.
m- t------------ v----------.
Une lexoj njё letёr. მე წ----- ვ--------.
m- t------- v----------.
Une lexoj njё libёr. მე წ---- ვ--------.
m- t------ v----------.
   
Unё lexoj. ვკ-------.
v----------.
Ti lexon. შე- კ-------.
s--- k---------.
Ai lexon. ის კ--------.
i- k----------.
   
Unё shkruaj. ვწ--.
v-----.
Unё shkruaj njё shkronjё. მე ა--- ვ---.
m- a--- v-----.
Unё shkruaj njё fjalё. მე ს------ ვ---.
m- s------- v-----.
   
Unё shkruaj njё fjali. მე წ---------- ვ---.
m- t------------ v-----.
Unё shkruaj njё letёr. მე წ----- ვ---.
m- t------- v-----.
Unё shkruaj njё libёr. მე წ---- ვ---.
m- t------ v-----.
   
Unё shkruaj. ვწ--.
v-----.
Ti shkruan. შე- წ--.
s--- t----.
Ai shkruan. ის წ---.
i- t-----.