Shqip » Kannada   Dje – sot – nesёr


10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

೧೦ [ಹತ್ತು]
10 [Hattu]

ನಿನ್ನೆ- ಇಂದು - ನಾಳೆ
ninne- indu - nāḷe.

10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

೧೦ [ಹತ್ತು]
10 [Hattu]

ನಿನ್ನೆ- ಇಂದು - ನಾಳೆ
ninne- indu - nāḷe.

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipಕನ್ನಡ
Dje ishte e shtunё. ನಿ---- ಶ----- (ವ-------)
N---- ś------- (v------)
Dje isha nё kinema. ನಾ-- ನ----- ಚ------------------.
n--- n---- c-------------------.
Filmi ishte interesant. ಚಿ--- ಸ-----------------.
C---- s------------------.
   
Sot ёshtё e dielё. ಇಂ-- ಭ------.
I--- b--------.
Sot nuk punoj. ಇಂ-- ನ--- ಕ--- ಮ----------.
I--- n--- k----- m----------.
Po rri nё shtёpi. ನಾ-- ಮ------- ಇ--------.
N--- m-------- i-------.
   
Nesёr ёshtё e hёnё. ನಾ-- ಸ-----.
N--- s-------.
Nesёr do tё punoj pёrsёri. ನಾ-- ಪ--- ಕ--- ಮ---------.
N--- p---- k----- m--------.
Unё punoj nё zyrё. ನಾ-- ಕ--------- ಕ--- ಮ---------.
N--- k----------- k----- m--------.
   
Kush ёshtё ky? ಅವ-- ಯ---?
A---- y---?
Ky ёshtё Peteri. ಅವ-- ಪ----.
A---- p----.
Peteri ёshtё student. ಪೀ--- ಒ--- ವ---------.
P---- o--- v--------.
   
Kush ёshtё kjo? ಅವ-- ಯ---?
A---- y---?
Kjo ёshtё Marta. ಅವ-- ಮ----.
A---- m-----.
Marta ёshtё sekretare. ಅವ-- ಕ---------.
A---- k---------.
   
Petri dhe Marta janё shokё. ಪೀ--- ಮ---- ಮ---- ಸ--------.
P---- m---- m----- s--------.
Petri ёshtё shoku i Martёs. ಪೀ--- ಮ---- ಅ-- ಸ------.
P---- m----- a---- s------.
Marta ёshtё shoqja e Peterit. ಮಾ--- ಪ---- ಅ-- ಸ-------.
M----- p---- a---- s------.