Shqip » Kannada   Nё qendrën tregtare


52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

೫೨ [ಐವತ್ತೆರಡು]
52 [Aivatteraḍu]

ಸೂಪರ್ ಮಾರ್ಕೆಟ್ ನಲ್ಲಿ
sūpar mārkeṭ nalli.

52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

೫೨ [ಐವತ್ತೆರಡು]
52 [Aivatteraḍu]

ಸೂಪರ್ ಮಾರ್ಕೆಟ್ ನಲ್ಲಿ
sūpar mārkeṭ nalli.

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipಕನ್ನಡ
A shkojmё nё njё qendёr tregtare? ನಾ-- ಸ---- ಮ------- ಗ- ಹ------?
N--- s---- m----- g- h-------?
Dua tё bёj pazar. ನಾ-- ಸ----------- ಕ--------.
N--- s------------ k--------.
Dua tё blej shumё gjёra. ನಾ-- ತ---- ವ---------- ಕ--------.
N--- t---- v----------- k--------.
   
Ku janё artikujt e zyrave? ಕಛ----- ಬ------ ವ------- ಎ------?
K-------- b------- v-------- e-----?
Mё duhen zarfe dhe letra. ನನ-- ಲ---- ಮ---- ಬ-- ಸ---------- ಬ---.
N----- l----- m---- b----- s---------- b---.
Mё duhen stilolapsa dhe lapsa kimikë me ngjyra. ನನ-- ಬ--- ಪ--- ಗ-- ಮ---- ಮ------ ಗ-- ಬ---.
N----- b-- p-- g--- m---- m----- g--- b---.
   
Ku janё mobiljet? ಪೀ--------- ಎ---- ದ----------?
P---------------- e--- d----------?
Mё duhet njё dollap dhe njё komo. ನನ-- ಒ--- ಬ--- ಹ--- ಖ--------- ಹ------- ಬ----- ಮ--- ಬ---.
N----- o--- b--- h--- k----------- h-------- b------- m--- b---.
Mё duhet njё tavolinё shkrimi dhe njё raft. ನನ-- ಒ--- ಬ----- ಮ--- ಹ--- ಪ------ ಕ---- ಬ---.
N----- o--- b------- m--- h--- p-------- k----- b---.
   
Ku janё lodrat? ಆಟ- ಸ-------- ಎ------?
Ā---- s--------- e-----?
Mё duhet njё kukull dhe njё arush. ನನ-- ಒ--- ಗ---- ಮ---- ಆ-- ಕ--- ಬ---.
N----- o--- g---- m---- ā---- k----- b---.
Mё duhet njё top dhe njё lojё shahu. ನನ-- ಒ--- ಫ------- ಮ---- ಚ--------- ಮ-- ಬ---.
N----- o--- p------ m---- c-------------- m--- b---.
   
Ku ёshtё vegla e punёs? ಸಲ------- ಎ------?
S------------- e-----?
Mё duhet njё çekiç dhe njё pincё. ನನ-- ಒ--- ಸ------- ಮ---- ಚ---- ಬ---.
N----- o--- s------ m---- c----- b---.
Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё. ನನ-- ಒ--- ಡ----- ಹ--- ತ------- ಬ---.
N----- o--- ḍ--- h--- t------- b---.
   
Ku janё bizhuteritё? ಆಭ---- ವ---- ಎ------?
Ā----------- v------ e-----?
Mё duhet njё zinxhir dhe njё byzylyk. ನನ-- ಒ--- ಸ- ಮ---- ಕ- ಕ- ಬ---.
N----- o--- s--- m---- k-- k--- b---.
Mё duhet njё unazё dhe njё palё vёthё. ನನ-- ಒ--- ಉ---- ಮ---- ಓ----- ಬ---.
N----- o--- u----- m---- ō------ b---.