Shqip » Kannada   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

೬ [ಆರು]
6 [Āru]

ಓದುವುದು ಮತ್ತು ಬರೆಯುವುದು
ōduvudu mattu bareyuvudu.

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

೬ [ಆರು]
6 [Āru]

ಓದುವುದು ಮತ್ತು ಬರೆಯುವುದು
ōduvudu mattu bareyuvudu.

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipಕನ್ನಡ
Unё lexoj. ನಾ-- ಓ--------.
N--- ō-------.
Unё lexoj njё shkronjё. ನಾ-- ಒ--- ಅ--------- ಓ--------.
N--- o--- a---------- ō-------.
Unё lexoj njё fjalё. ನಾ-- ಒ--- ಪ------ ಓ--------.
N--- o--- p-------- ō-------.
   
Unё lexoj njё fjali. ನಾ-- ಒ--- ವ--------- ಓ--------.
N--- o--- v--------- ō-------.
Une lexoj njё letёr. ನಾ-- ಒ--- ಪ-------- ಓ--------.
N--- o--- p--------- ō-------.
Une lexoj njё libёr. ನಾ-- ಒ--- ಪ---------- ಓ--------.
N--- o--- p----------- ō-------.
   
Unё lexoj. ನಾ-- ಓ--------.
N--- ō-------.
Ti lexon. ನೀ-- ಓ-------.
N--- ō-------.
Ai lexon. ಅವ-- ಓ--------.
A---- ō-------.
   
Unё shkruaj. ನಾ-- ಬ----------.
N--- b----------.
Unё shkruaj njё shkronjё. ನಾ-- ಒ--- ಅ--------- ಬ----------.
N--- o--- a---------- b----------.
Unё shkruaj njё fjalё. ನಾ-- ಒ--- ಪ------ ಬ----------.
N--- o--- p-------- b----------.
   
Unё shkruaj njё fjali. ನಾ-- ಒ--- ವ--------- ಬ----------.
N--- o--- v--------- b----------.
Unё shkruaj njё letёr. ನಾ-- ಒ--- ಪ-------- ಬ----------.
N--- o--- p--------- b----------.
Unё shkruaj njё libёr. ನಾ-- ಒ--- ಪ---------- ಬ----------.
N--- o--- p----------- b----------.
   
Unё shkruaj. ನಾ-- ಬ----------.
N--- b----------.
Ti shkruan. ನೀ-- ಬ---------.
N--- b----------.
Ai shkruan. ಅವ-- ಬ----------.
A---- b----------.