Shqip » Kannada   Mohore 1


64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

೬೪ [ಅರವತ್ತನಾಲ್ಕು]
64 [Aravattanālku]

ನಿಷೇಧರೂಪ ೧
niṣēdharūpa 1

64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

೬೪ [ಅರವತ್ತನಾಲ್ಕು]
64 [Aravattanālku]

ನಿಷೇಧರೂಪ ೧
niṣēdharūpa 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipಕನ್ನಡ
Nuk e kuptoj fjalёn. ನನ-- ಆ ಪ- ಅ--------------.
n----- ā p--- a---------------.
Nuk e kuptoj fjalinё. ನನ-- ಆ ವ---- ಅ--------------.
N----- ā v---- a---------------.
Nuk e kuptoj kuptimin. ನನ-- ಅ--- ಗ--------------
N----- a---- g-----------a
   
mёsuesi ಅಧ-----
a-------a
A e kuptoni mёsuesin? ನಿ--- ಅ-------- ಹ------- ಅ--------------?
n----- a---------- h------- a---------------?
Po, e kuptoj mirё. ಹೌ--- ಅ--- ಹ---------- ಚ------- ಅ-----------------.
H----- a---- h---------- c------ a------------------.
   
mёsuesja ಅಧ------
A-------i
A e kuptoni mёsuesen? ನಿ--- ಅ------- ಹ------- ಅ--------------?
n----- a-------- h------- a---------------?
Po, e kuptoj mirё. ಹೌ--- ಅ--- ಹ---------- ಅ-----------------.
H----- a---- h---------- a------------------.
   
njerёzit ಜನ---.
J-------.
A i kuptoni njerёzit? ನೀ-- ಜ------- ಅ-------------------?
N--- j---------- a--------------------?
Jo, nuk i kuptoj dhe aq mirё. ಇಲ--- ನ--- ಅ------ ಅ---- ಚ------- ಅ----------------.
I---- n--- a------- a--- c------ a-----------------.
   
shoqja ಸ್------.
S------.
A ke shoqe? ನಿ--- ಒ--- ಸ------- ಇ--------?
N----- o--- s------ i-------?
Po, kam. ಹೌ--- ನ--- ಒ--- ಸ------- ಇ------.
H----- n----- o--- s------ i-----.
   
e bija / vajza ಮಗ--.
M-----.
A keni vajzё? ನಿ--- ಒ--- ಮ--- ಇ--------?
N----- o--- m----- i-------?
Jo, s’ kam. ಇಲ--- ನ--- ಮ--- ಇ---.
I---- n----- m----- i---.