Shqip » Koreanisht   Dje – sot – nesёr


10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [열]
10 [yeol]

어제 – 오늘 – 내일
eoje – oneul – naeil

10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [열]
10 [yeol]

어제 – 오늘 – 내일
eoje – oneul – naeil

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip한국어
Dje ishte e shtunё. 어제- 토------.
e------- t----------------.
Dje isha nё kinema. 저는 어- 영--- 있---.
j------ e--- y------------- i------------.
Filmi ishte interesant. 영화- 흥-----.
y----------- h-----------------.
   
Sot ёshtё e dielё. 오늘- 일-----.
o-------- i-----------.
Sot nuk punoj. 저는 오- 일- 안 해-.
j------ o---- i----- a- h----.
Po rri nё shtёpi. 저는 오- 집- 있--.
j------ o---- j---- i-------.
   
Nesёr ёshtё e hёnё. 내일- 월-----.
n-------- w------------.
Nesёr do tё punoj pёrsёri. 저는 내- 다- 일- 거--.
j------ n---- d--- i---- g------.
Unё punoj nё zyrё. 저는 사---- 일- 해-.
j------ s----------- i----- h----.
   
Kush ёshtё ky? 저 분- 누---?
j-- b------ n-------?
Ky ёshtё Peteri. 저 분- 피---.
j-- b------ p--------.
Peteri ёshtё student. 피터- 학----.
p-------- h------------.
   
Kush ёshtё kjo? 저 분- 누---?
j-- b------ n-------?
Kjo ёshtё Marta. 저 분- 마----.
j-- b------ m----------.
Marta ёshtё sekretare. 마르-- 비---.
m---------- b--------.
   
Petri dhe Marta janё shokё. 피터- 마--- 친-----.
p------ m---------- c--------------.
Petri ёshtё shoku i Martёs. 피터- 마--- 친---.
p-------- m-------- c---------.
Marta ёshtё shoqja e Peterit. 마르-- 피-- 친---.
m---------- p------ c---------.