Shqip » Koreanisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [예순여덟]
68 [yesun-yeodeolb]

커요 – 작아요
keoyo – jag-ayo

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [예순여덟]
68 [yesun-yeodeolb]

커요 – 작아요
keoyo – jag-ayo

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip한국어
i madh dhe i vogёl 커요 그-- 작--
k---- g------ j-----o
Elefanti ёshtё i madh. 코끼-- 커-.
k---------- k----.
Miu ёshtё i vogёl. 쥐는 작--.
j------ j------.
   
i errёt dhe i çelёt 어두-- 그-- 밝--
e------- g------ b------o
Nata ёshtё e errёt. 밤은 어---.
b------ e-------.
Dita ёshtё me dritё. 낮은 밝--.
n------ b-------.
   
i vjetёr dhe i ri 늙었-- 그-- 젊---
n-------------- g------ j-------------o
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. 우리- 할---- 매- 늙---.
u---- h------------- m--- n--------------.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. 칠십 년 전- 그- 아- 젊---.
c------ n---- j----- g------ a--- j--------------.
   
i bukur dhe i shёmtuar 아름--- 그-- 못----
a---------- g------ m-------------------o
Flutura ёshtё e bukur. 나비- 아----.
n------- a----------.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. 거미- 못----.
g-------- m--------------------.
   
i trashё dhe i hollё 뚱뚱-- 그-- 말---
t-------------- g------ m----------o
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. 백 킬-- 나-- 여-- 뚱---.
b--- k------ n------- y-------- t--------------.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. 오십 킬-- 나-- 남-- 말---.
o--- k------ n------- n-------- m-----------.
   
i shtrenjtё dhe i lirё 비싸- 그-- 싸-
b------ g------ s---o
Makina ёshtё e shtrenjtё. 자동-- 비--.
j------------ b------.
Gazeta ёshtё e lirё. 신문- 싸-.
s--------- s----.