Shqip » Lituanisht   Persona


1 [njё]

Persona

-

1 [vienas]

Asmenys

1 [njё]

Persona

-

1 [vienas]

Asmenys

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplietuvių
unё
unё dhe ti aš i- tu
ne tё dy me- a-u
   
ai jis
ai dhe ajo ji- i- ji
ata tё dy ji- a-u
   
burri vy--s
gruaja mo----s
fёmija va---s
   
njё familje še--a
familja ime ma-- š---a
Familja ime ёshtё kёtu. Ma-- š---- (y--) č--.
   
Unё jam kёtu. Aš (e--) č--.
Ti je kёtu. Tu (e--) č--.
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. Ji- (y--) č-- i- j- (y--) č--.
   
Ne jemi kёtu. Me- (e----) č--.
Ju jeni kёtu. Jū- (e----) č--.
Ata janё tё gjithё kёtu. Ji- v--- (y--) č--.