Shqip » Lituanisht   Dje – sot – nesёr


10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [dešimt]

Vakar – šiandien – rytoj

10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [dešimt]

Vakar – šiandien – rytoj

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplietuvių
Dje ishte e shtunё. Va--- b--- š----------.
Dje isha nё kinema. Va--- (a-) b---- k---.
Filmi ishte interesant. Fi---- b--- į-----.
   
Sot ёshtё e dielё. Ši------ (y--) s----------.
Sot nuk punoj. Ši------ (a-) n------.
Po rri nё shtёpi. (A-) l---- / b--- n----.
   
Nesёr ёshtё e hёnё. Ry--- (b--) p----------.
Nesёr do tё punoj pёrsёri. Ry--- (a-) v-- d------ / d----.
Unё punoj nё zyrё. (A-) d---- b----.
   
Kush ёshtё ky? Ka- j--?
Ky ёshtё Peteri. Ta- P------.
Peteri ёshtё student. Pė----- (y--) s--------.
   
Kush ёshtё kjo? Ka- j-?
Kjo ёshtё Marta. Ta- M----.
Marta ёshtё sekretare. Ma--- (y--) s--------.
   
Petri dhe Marta janё shokё. Pė----- i- M---- y-- d------.
Petri ёshtё shoku i Martёs. Pė----- y-- M----- d------.
Marta ёshtё shoqja e Peterit. Ma--- y-- P------ d-----.