Shqip » Lituanisht   Nё kuzhinё


19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [devyniolika]

Virtuvėje

19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [devyniolika]

Virtuvėje

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplietuvių
E ke kuzhinёn tё re? Ar (t-) t--- n---- v------?
Çfarё do tё gatuash sot? Ką t- š------- v----?
Gatuan me korent apo me gaz? Ar (t-) v---- e------- a- d------?
   
A ti pres qepёt? Ar ( m--) s---------- s-------?
A ti qёroj patatet? Ar ( m--) n------- b-----?
A ta laj sallatёn? Ar ( m--) n------- s------?
   
Ku jane gotat? Ku- (y--) t-----?
Ku janё enёt? Ku- (y--) i----?
Ku ёshtё kompleti? Ku- (y--) s---- į-------?
   
A ke hapёse kanaçesh? Ar (t-) t--- k------- a----------?
A ke hapёse shishesh? Ar (t-) t--- b------ a----------?
A ke tapёxjerrёse? Ar (t-) t--- k------------?
   
Do e gatuash supёn te kjo tenxherja? Ar (t-) v---- s----- š----- p----?
Do e skuqësh peshkun nё kёtё tigan? Ar (t-) k--- ž--- š----- k--------?
Do i pjekёsh perimet te ky gril? Ar (t-) k--- d------- a-- š-- k----- g-------?
   
Unё shtroj tavolinёn. Aš d----- / p-------- s----.
Kёtu janё thikat, pirunjtё dhe lugёt. Či- y-- p------- š------ i- š-------.
Kёtu janё gotat, pjatat dhe picetat. Či- y-- t------ l------ i- s---------.