Shqip » Lituanisht   Bisedё e shkurtёr 2


21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [dvidešimt vienas]

II (antras) pokalbis

21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [dvidešimt vienas]

II (antras) pokalbis

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplietuvių
Nga vini? Iš k-- j-- (a-------)?
Nga Bazeli. Iš B------.
Bazeli ndodhet nё Zvicёr. Ba----- y-- Š-----------.
   
A mund t’ju prezantoj me zotin Myler? Le------ r p--------- j--- p--- M------.
Ai ёshtё i huaj. Ji- (y--) u----------.
Ai flet disa gjuhё. Ji- k---- k------- k-------.
   
Ёshtё hera e parё qe jeni kёtu? Ar j-- č-- p---- k----?
Jo, vitin e kaluar isha kёtu. Ne- j-- p----- ( p---------- m-----) b---- č--.
Por vetёm pёr njё javё. Be- t-- v---- s------.
   
A ju pёlqen kёtu te ne? Ka-- j--- p-- m-- p------?
Shumё mirё. Njerёzit janё tё sjellshёm. La--- p------- ž----- m------.
Dhe natyra mё pёlqen shumё. Ga---------- / g---- m-- t--- p-- p------.
   
Çfarё profesioni keni? Ko--- j--- p--------?
Jam pёrkthyes. Aš v-------.
Unё pёrkthej libra. (A-) v----- k-----.
   
Vetёm jeni kёtu? Ar j-- č-- v----- / v----?
Jo, gruaja ime / burri im ёshtё gjithashtu kёtu. Ne- m--- ž---- / v---- t--- p-- (y--) č--.
Dhe atje janё tё dy fёmijёt e mi. O t-- a-- m--- v-----.