Shqip » Lituanisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [keturiasdešimt]

Kelio teiravimasis

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [keturiasdešimt]

Kelio teiravimasis

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplietuvių
Mё falni! At--------!
A mund tё mё ndihmoni? Ar g----- m-- p-----?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? Ku- č-- y-- g---- r---------?
   
Ecni majtas, nё qoshe. Su---- u- k---- į k----.
Ecni pastaj pak drejt. Pa---- t------ p------- t------.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. Pa---- š---- m---- e----- į d----.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. (J--) g----- v------- i- a-------.
Mund tё merrni dhe tramvajin. (J--) g----- v------- i- t---------.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. (J--) g----- t------ p----- m--- v-------.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? Ka-- m-- n------ į f------ s-------?
Kaloni urёn! Va-------- p-- t----!
Kaloni tunelin! Va-------- p-- t-----!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. Va-------- i-- t----- š---------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. Pa---- p------- į p---- g---- d-------.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. Pa---- v--------- t------ p-- k--- s-------.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? At--------- k--- (m--) n------ į o-- u----?
Mё mirё merrni metronё. Ge-------- v--------- m----.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. Ti----- v--------- i-- g-------- s------.