Shqip » Lituanisht   Pёrgatitjet pёr udhёtim


47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [keturiasdešimt septyni]

Pasiruošimas kelionei

47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [keturiasdešimt septyni]

Pasiruošimas kelionei

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplietuvių
Ti duhet tё bёsh gati valixhen tonё! Ta- r----- s------- l-------!
S’duhet tё harrosh asgjё! Ni--- n--------!
Tё duhet njё valixhe e madhe! Ta- r----- d------ l-------!
   
Mos harro pashaportёn! Ne------- k------- p---!
Mos harro biletёn e fluturimit! Ne------- l------ b------!
Mos harro çeqet e udhёtimit! Ne------- k------- č----!
   
Merr kremin kundra-diellit me vete. Pa----- k---- n-- s-----.
Merr syzet e diellit me vete. Pa----- a------ n-- s-----.
Merr kapelen me vete. Pa----- v------- s-------.
   
A do ta marrёsh njё hartё rruge me vete? Ar p------- k---- ž-------?
A do ta marrёsh njё guidё me vete? Ar p------- k------- v-----?
A do ta marrёsh njё çadёr me vete? Ar p------- l--------?
   
Mos harro pantallonat, kёmishat, çorapet. Ne------- k------ m--------- (p--) k------.
Mos harro kravatat, rripat, xhaketat. Ne------- k------------ d----- š-----.
Mos harro pizhamat, kёmishat e natёs dhe bluzat. Ne------- p------ n------- m-------- i- m----------.
   
Tё duhen kёpucё, sandale dhe çizme. Ta- r----- b---- s------- a-------.
Tё duhen shami hundёsh, sapun dhe njё gёrshёrё thonjsh. Ta- r----- n------- m----- ž-------- n-----.
Tё duhet njё krёhёr, njё furçe dhёmbёsh dhe njё pastё dhёmbёsh. Ta- r----- š---- d---- š-------- i- d---- p-----.