Shqip » Lituanisht   Vende dhe gjuhё


5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [penki]

Šalys ir kalbos

5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [penki]

Šalys ir kalbos

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplietuvių
Xhoni ёshtё nga Londra. Dž---- y-- i- L------.
Londra ndodhet nё Britaninё e Madhe. Lo------ y-- D--------- B----------.
Ai flet anglisht. Ji- k---- a--------.
   
Maria ёshtё nga Madridi. Ma---- y-- i- M------.
Madridi ndodhet nё Spanjё. Ma------ y-- I---------.
Ajo flet spanjisht. Ji k---- i---------.
   
Petri dhe Marta janё nga Berlini. Pė----- i- M---- y-- i- B------.
Berlini ndodhet nё Gjermani. Be------ y-- V----------.
Flisni ju te dy gjermanisht? Ar (j--) a-- k------ v-------?
   
Londra ёshtё njё kryeqytet. Lo------ y-- s------.
Madridi dhe Berlini janё gjithashtu kryeqytete. Ma------ i- B------- y-- t--- p-- s-------.
Kryeqytetet janё tё mёdhenj dhe tё zhurmshёm. So------ y-- d------ i- t-----------.
   
Franca ndodhet nё Europё. Pr-------- y-- E-------.
Egjipti ndodhet nё Afrikё. Eg----- y-- A-------.
Japonia ndodhet nё Azi. Ja------ y-- A------.
   
Kanadaja ndodhet nё Amerikёn e Veriut. Ka---- y-- Š------ A--------.
Panamaja ndodhet nё Amerikёn Qendrore. Pa---- y-- V------ A--------.
Brazili ndodhet nё Amerikёn e Jugut. Br------- y-- P---- A--------.