Shqip » Lituanisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [penkiasdešimt vienas]

Apsipirkimas

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [penkiasdešimt vienas]

Apsipirkimas

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplietuvių
Dua tё shkoj nё bibliotekё. (A-) n---- (e---) į b---------.
Dua tё shkoj nё librari. (A-) n---- (e---) į k------.
Dua tё shkoj te kioska. (A-) n---- e--- į k-----.
   
Dua tё marr hua njё libёr. (A-) n---- p------- k----.
Dua tё blej njё libёr. (A-) n---- n--------- k----.
Dua tё blej njё gazetё. (A-) n---- n--------- l--------.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. (A-) n---- (e---) į b--------- p------- k-----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. (A-) n---- (e---) į k------ p----- k-----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. (A-) n---- (e---) i k----- p----- l--------.
   
Dua tё shkoj te okulisti. (A-) n---- (e---) p-- o-----.
Dua tё shkoj nё supermarket. (A-) n---- (e---) į p------- c-----.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. (A-) n---- (e---) į k----------- / b------- p---------.
   
Dua tё blej syze. (A-) n---- n--------- a------.
Dua tё blej fruta dhe perime. (A-) n---- n--------- v----- i- d-------.
Dua tё blej simite dhe bukё. (A-) n---- n--------- b------- i- d-----.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. (A-) n---- e--- į o----- p----- a-----.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. (A-) n---- e--- į p------- c----- p----- v----- i- d-------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. (A-) n---- e--- į k----------- / b------- p--------- p----- b------- i- d-----.