Shqip » Lituanisht   Nё zyrёn e postёs


59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [penkiasdešimt devyni]

Pašte

59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [penkiasdešimt devyni]

Pašte

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplietuvių
Ku ёshtё zyra mё e afёrt postare? Ku- (y--) a----------- p-----?
A ёshtё larg deri te zyra mё e afёrt postare? Ar t--- i-- a---------- p----?
Ku ёshtё kutia mё e afёrt postare? Ku- (y--) a---------- p---- d-----?
   
Mё duhen disa pulla. Ma- r----- k---- p---- ž-----.
Pёr njё kartolinё dhe njё letёr. At------- i- l------.
Sa ёshtё tarifa postare pёr nё Amerikё? Ko-- (y--) s------- m------- į A------?
   
Sa peshon paketa? Ki-- s----- s--------?
A mund ta dёrgoj me postё ajrore? Ar g---- s----- j- o-- p----?
Sa zgjat deri sa tё arrijё? Ka-- i---- j-- e--? / K--- i---- u------- k-- j-- n----?
   
Ku mund tё marr nё telefon? Ku- g---- p----------?
Ku ёshtё kabina mё e afёrt telefonike? Ku- (y--) a---------- t------- b-----?
A keni karta telefoni? Ar t----- t------- k-------?
   
A keni njё numerator telefonik? Ar t----- t------- k----?
A e dini prefiksin e Austrisё? Ar ž----- A-------- k---?
Njё moment, po e shikoj. Mi------- (a-) t--- p---------.
   
Linja ёshtё gjithmonё e zёnё. Li---- v------- u-----.
Cilit numёr i keni rёnё? Ko-- n----- s--------?
Duhet ti bini nё fillim zeros. Pi-------- t----- r----- n---.