Shqip » Lituanisht   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [šešiasdešimt devyni]

reikėti – norėti

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [šešiasdešimt devyni]

reikėti – norėti

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplietuvių
Mё duhet njё krevat. Ma- r----- l----.
Unё dua tё fle. (A-) n---- m----.
A ka njё krevat kёtu? Ar č-- y-- l---?
   
Mё duhet njё llampё. Ma- r----- l-----.
Unё dua tё lexoj. (A-) n---- s-------.
A ka njё llambё kёtu? Ar č-- y-- l----?
   
Mё duhet njё telefon. Ma- r----- t-------.
Dua tё marr nё telefon. (A-) n---- p----------.
A ka njё telefon kёtu? Ar č-- y-- t--------?
   
Mё duhet njё kamera. Ma- r----- f----------.
Dua tё fotografoj. (A-) n---- f-----------.
A ka kёtu njё kamera? Ar č-- y-- f-----------?
   
Mё duhet njё kompjuter. Ma- r----- k----------.
Dua tё dёrgoj njё e-mail. (A-) n---- p------- e---------- l-----.
A ndodhet njё kompjuter kёtu? Ar č-- y-- k----------?
   
Mё duhet njё stilolaps. Ma- r----- š--------.
Dua tё shkruaj diçka. (A-) n---- k-- k- p-------.
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? Ar č-- y-- l---- p--------- i- š---------?