Shqip » Lituanisht   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [aštuoniasdešimt vienas]

Praeitis 1

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [aštuoniasdešimt vienas]

Praeitis 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplietuvių
shkruaj ra---i
Ai shkruajti njё letёr. Ji- (p-) r--- l-----.
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. O j- (u-) r--- a-------.
   
lexoj sk-----i
Ai lexoi njё revistё. Ji- s----- i---------- ž------.
Dhe ajo lexoi njё libёr. O j- s----- k----.
   
marr im-i
Ai mori njё cigare. Ji- p---- c-------.
Ajo mori njё copё çokollatё. Ji p---- g------- š-------.
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. Ji- b--- n----------- b-- j- b--- i-------.
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. Ji- b--- t-------- b-- j- b--- d------.
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. Ji- b--- n----------- b-- j- b--- t-------.
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. Ji- t----- n- p------ o s----.
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. Ja- n- s------ o n-------.
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. Ja- n-------- j- p--------- n-------.
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. Ji- b--- n- p----------- o n------------.
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. Ji- b--- n- l--------- o n----------.
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. Ji- b--- n- s----------- o n------------.