Shqip » Letonisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [četrdesmit]

Jautāt ceļu

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [četrdesmit]

Jautāt ceļu

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplatviešu
Mё falni! At---------- l----!
A mund tё mё ndihmoni? Va- J-- v---- m-- p-------?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? Ku- š--- i- l--- r--------?
   
Ecni majtas, nё qoshe. Kr-------- e---- p- k-----.
Ecni pastaj pak drejt. Ta- e---- n------ g----- t-----.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. Ta- e---- s---- m----- p- l---.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. Jū- v---- b----- a-- a- a-------.
Mund tё merrni dhe tramvajin. Jū- v---- b----- a-- a- t-------.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. Jū- v---- v-------- b----- a-- m----.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? Kā e- v--- n----- l--- f------ s--------?
Kaloni urёn! Br------ p--- t-----!
Kaloni tunelin! Br------ c---- t------!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. Br------ l--- t------- l---------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. Ta- n------------ p------ i--- p- l---.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. Ta- b------- t----- p--- n-------- k----------.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? At---------- k- e- v--- n----- l------?
Mё mirё merrni metronё. Vi------ b------- a- m----.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. Br------ l--- g--- s-------!