Shqip » Maqedonisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [педесет и еден]
51 [pedeset i jeden]

Набавки
Nabawki

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [педесет и еден]
51 [pedeset i jeden]

Набавки
Nabawki

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipмакедонски
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Са--- д- о--- в- б-----------.
S---- d- o--- w- b-----------.
Dua tё shkoj nё librari. Са--- д- о--- в- к-----------.
S---- d- o--- w- k--------------.
Dua tё shkoj te kioska. Са--- д- о--- д- т--------.
S---- d- o--- d- t--------.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Са--- д- и------- е--- к----.
S---- d- i------- j---- k----.
Dua tё blej njё libёr. Са--- д- к---- е--- к----.
S---- d- k---- j---- k----.
Dua tё blej njё gazetё. Са--- д- к---- е--- в-----.
S---- d- k---- j---- w-----.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Са--- д- о--- в- б------------ з- д- и------- е--- к----.
S---- d- o--- w- b------------ s- d- i------- j---- k----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Са--- д- о--- в- к------------ з- д- к---- е--- к----.
S---- d- o--- w- k--------------- s- d- k---- j---- k----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Са--- д- о--- д- т--------- з- д- к---- е--- в-----.
S---- d- o--- d- t--------- s- d- k---- j---- w-----.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Са--- д- о--- к-- о--------.
S---- d- o--- k-- o-----------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Са--- д- о--- в- с------------.
S---- d- o--- w- s------------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Са--- д- о--- к-- п------.
S---- d- o--- k-- p------.
   
Dua tё blej syze. Са--- д- к---- о----.
S---- d- k---- o-------.
Dua tё blej fruta dhe perime. Са--- д- к---- о----- и з-------.
S---- d- k---- o------- i s----------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Са--- д- к---- л------ и л--.
S---- d- k---- l--------- i l--.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Са--- д- о--- к-- о--------- з- д- к---- о----.
S---- d- o--- k-- o------------ s- d- k---- o-------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Са--- д- о--- в- с------------- з- д- к---- о----- и з-------.
S---- d- o--- w- s------------- s- d- k---- o------- i s----------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Са--- д- о--- к-- п------- з- д- к---- л------ и л--.
S---- d- o--- k-- p------- s- d- k---- l--------- i l--.