Shqip » Maqedonisht   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [шеесет и девет]
69 [scheeset i dewet]

треба / има потреба – сака
treba / ima potreba – saka

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [шеесет и девет]
69 [scheeset i dewet]

треба / има потреба – сака
treba / ima potreba – saka

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipмакедонски
Mё duhet njё krevat. Ми т---- к-----.
M- t---- k-----.
Unё dua tё fle. Са--- д- с-----.
S---- d- s-----.
A ka njё krevat kёtu? Им- л- о--- к-----?
I-- l- o--- k-----?
   
Mё duhet njё llampё. Ми т---- л----.
M- t---- l----.
Unё dua tё lexoj. Са--- д- ч----.
S---- d- t-------.
A ka njё llambё kёtu? Им- л- о--- е--- л----?
I-- l- o--- j---- l----?
   
Mё duhet njё telefon. Ми т---- т------.
M- t---- t------.
Dua tё marr nё telefon. Са--- д- т----------.
S---- d- t----------.
A ka njё telefon kёtu? Им- л- о--- т------?
I-- l- o--- t------?
   
Mё duhet njё kamera. Ми т---- к-----.
M- t---- k-----.
Dua tё fotografoj. Са--- д- ф-----------.
S---- d- f-----------.
A ka kёtu njё kamera? Им- л- о--- к-----?
I-- l- o--- k-----?
   
Mё duhet njё kompjuter. Ми т---- к--------.
M- t---- k--------.
Dua tё dёrgoj njё e-mail. Са--- д- и------- е--- E----- п-----.
S---- d- i------- j---- E----- p-----.
A ndodhet njё kompjuter kёtu? Им- л- о--- к--------?
I-- l- o--- k--------?
   
Mё duhet njё stilolaps. Ми т---- п------.
M- t---- p------.
Dua tё shkruaj diçka. Са--- д- н------ н----.
S---- d- n-------- n------.
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? Им- л- о--- л--- х------ и п------?
I-- l- o--- l--- c------- i p------?