Shqip » Marathi   Persona


1 [njё]

Persona

-

१ [एक]
1 [Ēka]

लोक
lōka

1 [njё]

Persona

-

१ [एक]
1 [Ēka]

लोक
lōka

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipमराठी
unё मी
unё dhe ti मी आ-- त-
m- ā-- tū
ne tё dy आम--- द---
ā--- d---ē
   
ai तो
ai dhe ajo तो आ-- त-
t- ā-- tī
ata tё dy ती द-----
t- d-----ī
   
burri (त-) प----
(t-) p----a
gruaja (त-) स-----
(t-) s--ī
fёmija (त-) म--
(t-) m--a
   
njё familje कु----
k-----a
familja ime मा-- क-----
m---- k-----a
Familja ime ёshtё kёtu. मा-- क----- इ-- आ--.
m---- k------ i--- ā--.
   
Unё jam kёtu. मी इ-- आ--.
M- i--- ā--.
Ti je kёtu. तू इ-- आ---.
T- i--- ā----.
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. तो इ-- आ-- आ-- त- इ-- आ--.
T- i--- ā-- ā-- t- i--- ā--.
   
Ne jemi kёtu. आम--- इ-- आ---.
Ā--- i--- ā----.
Ju jeni kёtu. तु---- (द--- / स---) इ-- आ---.
T---- (d----/ s----) i--- ā----.
Ata janё tё gjithё kёtu. ते स--- इ-- आ---.
T- s----- i--- ā----.