Shqip » Marathi   Vende dhe gjuhё


5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

५ [पाच]
5 [Pāca]

देश आणि भाषा
dēśa āṇi bhāṣā

5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

५ [पाच]
5 [Pāca]

देश आणि भाषा
dēśa āṇi bhāṣā

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipमराठी
Xhoni ёshtё nga Londra. जॉ- ल------ आ-- आ--.
j--- l---------- ā-- ā--.
Londra ndodhet nё Britaninё e Madhe. लं-- ग---- ब---------- आ--.
L------ g---- b------------ ā--.
Ai flet anglisht. तो इ------ ब----.
T- i------ b-----.
   
Maria ёshtё nga Madridi. मा---- म--------- आ-- आ--.
M----- m---------- ā-- ā--.
Madridi ndodhet nё Spanjё. मा----- स--------- आ--.
M------ s---------- ā--.
Ajo flet spanjisht. ती स------ ब----.
T- s------ b-----.
   
Petri dhe Marta janё nga Berlini. पी-- आ-- म----- ब-------- आ-- आ---.
P----- ā-- m----- b---------- ā-- ā----.
Berlini ndodhet nё Gjermani. बर---- ज---------- आ--.
B------ j------------ ā--.
Flisni ju te dy gjermanisht? तु---- द----- ज---- ब---- क-?
T---- d------ j------ b----- k-?
   
Londra ёshtё njё kryeqytet. लं-- र-------- श-- आ--.
L------ r---------- ś----- ā--.
Madridi dhe Berlini janё gjithashtu kryeqytete. मा----- आ-- ब----------- र-------- श--- आ---.
M------ ā-- b------------- r---------- ś----- ā----.
Kryeqytetet janё tё mёdhenj dhe tё zhurmshёm. रा------- श--- म--- आ-- ग-------- अ----.
R---------- ś----- m---- ā-- g-------- a------.
   
Franca ndodhet nё Europё. फ्---- य------ आ--.
P------ y------- ā--.
Egjipti ndodhet nё Afrikё. इज---- आ------- आ--.
I----- ā-------- ā--.
Japonia ndodhet nё Azi. जप-- आ----- आ--.
J----- ā------ ā--.
   
Kanadaja ndodhet nё Amerikёn e Veriut. कॅ--- उ---- अ------- आ--.
K----- u----- a-------- ā--.
Panamaja ndodhet nё Amerikёn Qendrore. पन--- म--- अ------- आ--.
P----- m----- a-------- ā--.
Brazili ndodhet nё Amerikёn e Jugut. ब्----- द----- अ------- आ--.
B------- d------ a-------- ā--.