Shqip » Marathi   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

६ [सहा]
6 [Sahā]

वाचणे आणि लिहिणे
vācaṇē āṇi lihiṇē

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

६ [सहा]
6 [Sahā]

वाचणे आणि लिहिणे
vācaṇē āṇi lihiṇē

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipमराठी
Unё lexoj. मी व--- आ--.
m- v----- ā--.
Unё lexoj njё shkronjё. मी ए- म------- व--- आ--.
M- ē-- m-------- v----- ā--.
Unё lexoj njё fjalё. मी ए- श--- व--- आ--.
M- ē-- ś---- v----- ā--.
   
Unё lexoj njё fjali. मी ए- व---- व--- आ--.
M- ē-- v---- v----- ā--.
Une lexoj njё letёr. मी ए- प--- व--- आ--.
M- ē-- p---- v----- ā--.
Une lexoj njё libёr. मी ए- प----- व--- आ--.
M- ē-- p------ v----- ā--.
   
Unё lexoj. मी व--- आ--.
M- v----- ā--.
Ti lexon. तू व--- आ---.
T- v----- ā----.
Ai lexon. तो व--- आ--.
T- v----- ā--.
   
Unё shkruaj. मी ल---- आ--.
M- l----- ā--.
Unё shkruaj njё shkronjё. मी ए- म------- ल---- आ--.
M- ē-- m-------- l----- ā--.
Unё shkruaj njё fjalё. मी ए- श--- ल---- आ--.
M- ē-- ś---- l----- ā--.
   
Unё shkruaj njё fjali. मी ए- व---- ल---- आ--.
M- ē-- v---- l----- ā--.
Unё shkruaj njё letёr. मी ए- प--- ल---- आ--.
M- ē-- p---- l----- ā--.
Unё shkruaj njё libёr. मी ए- प----- ल---- आ--.
M- ē-- p------ l----- ā--.
   
Unё shkruaj. मी ल---- आ--.
M- l----- ā--.
Ti shkruan. तू ल---- आ---.
T- l----- ā----.
Ai shkruan. तो ल---- आ--.
T- l----- ā--.