Shqip » Holandisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [veertig]

De weg vragen

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [veertig]

De weg vragen

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipNederlands
Mё falni! Pa----!
A mund tё mё ndihmoni? Ku-- u m-- h-----?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? Is e- e-- g--- r--------- i- d- b----?
   
Ecni majtas, nё qoshe. Ga l---- d- h--- o-.
Ecni pastaj pak drejt. Da- g--- u e-- s--- r--------.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. Da- h---- u h------ m---- r----- a--.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. U k--- o-- d- b-- n----.
Mund tё merrni dhe tramvajin. U k--- o-- d- t--- n----.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. U k--- m-- o-- m-- u- a--- v-----.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? Ho- k-- i- b-- h-- v-------------?
Kaloni urёn! U s----- d- b--- o---!
Kaloni tunelin! U g--- d--- d- t-----!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. U r---- d--- t-- a-- h-- d---- v------------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. Da- s---- u d- e----- s----- r-------.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. Da- r---- u r-------- o--- h-- v------- k--------.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? So---- h-- k-- i- b-- h-- v--------?
Mё mirё merrni metronё. U k--- b---- m-- d- m---- g---.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. U r---- g----- t-- h-- e----------.