Shqip » Holandisht   Vende dhe gjuhё


5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [vijf]

Landen en talen

5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [vijf]

Landen en talen

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipNederlands
Xhoni ёshtё nga Londra. Jo-- k--- u-- L-----.
Londra ndodhet nё Britaninё e Madhe. Lo---- l--- i- G---- B---------.
Ai flet anglisht. Hi- s------ E-----.
   
Maria ёshtё nga Madridi. Ma--- k--- u-- M-----.
Madridi ndodhet nё Spanjё. Ma---- l--- i- S-----.
Ajo flet spanjisht. Zi- s------ S-----.
   
Petri dhe Marta janё nga Berlini. Pe--- e- M----- k---- u-- B------.
Berlini ndodhet nё Gjermani. Be----- l--- i- D--------.
Flisni ju te dy gjermanisht? Sp----- j----- a------ D----?
   
Londra ёshtё njё kryeqytet. Lo---- i- e-- h--------.
Madridi dhe Berlini janё gjithashtu kryeqytete. Ma---- e- B------ z--- o-- h----------.
Kryeqytetet janё tё mёdhenj dhe tё zhurmshёm. De h---------- z--- g---- e- l---------.
   
Franca ndodhet nё Europё. Fr------- l--- i- E-----.
Egjipti ndodhet nё Afrikё. Eg---- l--- i- A-----.
Japonia ndodhet nё Azi. Ja--- l--- i- A---.
   
Kanadaja ndodhet nё Amerikёn e Veriut. Ca---- l--- i- N------------.
Panamaja ndodhet nё Amerikёn Qendrore. Pa---- l--- i- M-------------.
Brazili ndodhet nё Amerikёn e Jugut. Br------ l--- i- Z-----------.