Shqip » Holandisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [eenenvijftig]

Boodschappen doen

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [eenenvijftig]

Boodschappen doen

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipNederlands
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Ik w-- n--- d- b----------.
Dua tё shkoj nё librari. Ik w-- n--- d- b---------.
Dua tё shkoj te kioska. Ik w-- n--- d- k------------.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Ik w-- e-- b--- l----.
Dua tё blej njё libёr. Ik w-- e-- b--- k----.
Dua tё blej njё gazetё. Ik w-- e-- k---- k----.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Ik w-- n--- d- b---------- o- e-- b--- t- l----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Ik w-- n--- d- b--------- o- e-- b--- t- k----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Ik w-- n--- d- k------------ o- e-- k---- t- k----.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Ik w-- n--- d- o-------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Ik w-- n--- d- s---------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Ik w-- n--- d- b-----.
   
Dua tё blej syze. Ik w-- e-- b--- k----.
Dua tё blej fruta dhe perime. Ik w-- g------- e- f---- k----.
Dua tё blej simite dhe bukё. Ik w-- b------- e- b---- k----.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Ik w-- n--- d- o------- o- e-- b--- t- k----.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Ik w-- n--- d- s--------- o- g------- e- f---- t- k----.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Ik w-- n--- d- b----- o- b------- e- b---- t- k----.