Shqip » Nederlands   Nё zyrёn e postёs


59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [negenenvijftig]

Op het postkantoor

59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [negenenvijftig]

Op het postkantoor

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipNederlands
Ku ёshtё zyra mё e afёrt postare? Wa-- i- h-- d--------------- p----------?
A ёshtё larg deri te zyra mё e afёrt postare? Is h-- v-- n--- h-- v------- p----------?
Ku ёshtё kutia mё e afёrt postare? Wa-- i- d- d--------------- b---------?
   
Mё duhen disa pulla. Ik h-- e-- p--- p--------- n----.
Pёr njё kartolinё dhe njё letёr. Vo-- e-- k---- e- e-- b----.
Sa ёshtё tarifa postare pёr nё Amerikё? Ho- d--- i- d- p--- n--- A------?
   
Sa peshon paketa? Ho- z---- i- d-- p-----?
A mund ta dёrgoj me postё ajrore? Ka- i- h-- p-- l-------- s-----?
Sa zgjat deri sa tё arrijё? Ho- l--- d---- h-- v--- h-- a------?
   
Ku mund tё marr nё telefon? Wa-- k-- i- t----------?
Ku ёshtё kabina mё e afёrt telefonike? Wa-- i- d- d--------------- t----------?
A keni karta telefoni? He--- u t--------------?
   
A keni njё numerator telefonik? He--- u e-- t-----------?
A e dini prefiksin e Austrisё? Ke-- u h-- l--------- v-- O---------?
Njё moment, po e shikoj. Ee- o-------- i- z--- h-- o-.
   
Linja ёshtё gjithmonё e zёnё. De l--- i- s----- b----.
Cilit numёr i keni rёnё? We-- n----- h---- u g------?
Duhet ti bini nё fillim zeros. U m--- e---- e-- n-- k-----!