Shqip » Holandisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [zes]

Lezen en schrijven

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [zes]

Lezen en schrijven

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipNederlands
Unё lexoj. Ik l---.
Unё lexoj njё shkronjё. Ik l--- e-- l-----.
Unё lexoj njё fjalё. Ik l--- e-- w----.
   
Unё lexoj njё fjali. Ik l--- e-- z--.
Une lexoj njё letёr. Ik l--- e-- b----.
Une lexoj njё libёr. Ik l--- e-- b---.
   
Unё lexoj. Ik l---.
Ti lexon. Ji- l----.
Ai lexon. Hi- l----.
   
Unё shkruaj. Ik s------.
Unё shkruaj njё shkronjё. Ik s------ e-- l-----.
Unё shkruaj njё fjalё. Ik s------ e-- w----.
   
Unё shkruaj njё fjali. Ik s------ e-- z--.
Unё shkruaj njё letёr. Ik s------ e-- b----.
Unё shkruaj njё libёr. Ik s------ e-- b---.
   
Unё shkruaj. Ik s------.
Ti shkruan. Ji- s-------.
Ai shkruan. Hi- s-------.