Shqip » Holandisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [achtenzestig]

groot – klein

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [achtenzestig]

groot – klein

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipNederlands
i madh dhe i vogёl gr--- e- k---n
Elefanti ёshtё i madh. De o------ i- g----.
Miu ёshtё i vogёl. De m--- i- k----.
   
i errёt dhe i çelёt do---- e- l---t
Nata ёshtё e errёt. De n---- i- d-----.
Dita ёshtё me dritё. De d-- i- l----.
   
i vjetёr dhe i ri ou- e- j--g
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. On-- g--------- i- h--- o--.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. 70 j--- g------ w-- h-- n-- j---.
   
i bukur dhe i shёmtuar mo-- e- l----k
Flutura ёshtё e bukur. De v------ i- m---.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. De s--- i- l-----.
   
i trashё dhe i hollё di- e- d-n
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. Ee- v---- v-- 100 k--- i- d--.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. Ee- m-- v-- 50 k--- i- d--.
   
i shtrenjtё dhe i lirё du-- e- g------p
Makina ёshtё e shtrenjtё. De a--- i- d---.
Gazeta ёshtё e lirё. De k---- i- g-------.